Napoli otaljao posao u Moskvi za četvrfinale, Anduhar dovodio napadače Dinama do ludila

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli otaljao posao u Moskvi za četvrfinale, Anduhar dovodio napadače Dinama do ludila

Gosti imali stativu i prečku, domaćin tri zicera, ali je meč završen bez golova

Kapital od dva gola prednosti iz prvog meča (3:1) bio je dovoljan Napoliju da u revanšu protiv Dinama praktično otalja posao u Moskvi - 0:0. Napolitanci su se tako plasirali u četvrtfinale Lige Evrope, ali najviše zahvaljujući raspoloženom golmanu Marijanu Gonzalu Anduharu, koji je dovodio do ludila napadače moskovskog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i sprečio ih da eventualno donesu neizvesnost.

Mogli su gosti da završe sve još u ranoj fazi utakmice, ali je Mertens u 11. pogodio prečku, a pet minuta kasnije Kaljehon stativu. To je probudilo domaće igrače koji su kreneli energičnije i uspeli čak dva puta da zatresu protivničku mrežu, međutim, oba gola su poništena zbog ofsajda.

U nastavku meča Dinamo je krenuo na sve ili ništa. Ređale su se akcije kao na traci. Džudžak u 59, Valbuena u 66. i Kuranji su u 70. minutu imali zicere, ali je golman Anduhar bio na visini zadatka i prosto nervirao igrače i navijače Moskovljana. Na kraju je Dinamo pokušao da dođe barem do počasnog gola, čuvar mreže Gabulov se prilikom svakog prekida nalazio u protivničkom šesnaestercu, ali ni on nije pomogao, tako da su Italijani prvi četvrtfinalisti Lige Evrope.

LIGA EVROPE

Dinamo Moskva - Napoli 0:0 (prvi meč 1:3)

19.00: Roma - Fiorentina (prvi meč 1:1)

19.00: Dinamo Kijev - Everton (prvi meč 1:2)

21.05: Torino - Zenit (prvi meč 0:2)

21.05: Ajaks - Dnjepar (prvi meč 0:1)

21.05: Inter - Volfzburg (prvi meč 1:3)

21.05: Sevilja - Viljareal (prvi meč 3:1)

21.05: Bešiktaš - Briž (prvi meč 1:2)

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Potpun krah Engleza u Evropi: Dinamo petardom izbacio Everton (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2015

Ukrajinci se zasluženo plasirali u četvrtfinale Lige Evrope..Premijer liga je najjača liga na svetu, ali to ništa ne znači kada je u pitanju evropsko takmičenje. Englezi su redom izbacivani iz Lige šampiona i Lige Evrope, a poslednji koji je završio u ranoj fazi ovog takmičenja – osmina finala...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.