NAVALJNOG ČEKA HAPŠENJE? Danas stiže u Rusiju nakon oporavka od navodnog trovanja nervnim agensom

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 16:24

NAVALJNOG ČEKA HAPŠENJE? Danas stiže u Rusiju nakon oporavka od navodnog trovanja nervnim agensom

Očekuje se da on stigne letom iz Berlina u Moskvu, a u četvrtak ruska pritvorska služba je saopštila da ga čeka momentalno hapšenje čim sleti.

Jedan od glavnih kritičara Kremlja, bloger Aleksej Navaljni, planira da danas dođe u Rusiju popodne nakon što se u Nemačkoj oporavio od navodnog trovanja nervnim agensom, prenosi AP.

Navaljni je u sredu najavio da će se vratiti u Moskvu, iako su ruske vlasti zapretile da ako se ne vrati do 30. decembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će prilikom prvog sledećeg povratka završiti iza rešetaka.

Navaljni, koji je za trovanje okrivio Kremlj, optužio je sada predsednika Rusije Vladimira Putina da želi da ga odvrati od dolaska kući "novim zakonskim postupcima."

Kremlj je sve vreme negirao da ima ikakve veze sa trovanjem Navaljnog.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.