Muslimanka Sabina je dva dana ležala u mrtvačnici, a onda je OŽIVELA: Odmah je otišla u CRKVU, evo i zašto

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslimanka Sabina je dva dana ležala u mrtvačnici, a onda je OŽIVELA: Odmah je otišla u CRKVU, evo i zašto

Muslimanka koja je proglašena mrtvom, ležala je u mrtvačnici u Moskvi, cela dva dana. Odjednom, vratila se u život i skinula sa sebe bolničku odeću.

Prema njenom svedočenju, Sabina (kako se zove ova žena), kaže da je dok je ležala u mrtvačnici okružena leševima, imala viziju drveta koje raste na vrhu bunara, izveštava Assist News. Iz stabla toga drveta, grana se pomerila prema njoj. Grana se tada pretvorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u meso i Sabina je začula reči: "Ako uhvatiš moju ruku, vratiću te u život."

Sabina je uradila kako joj je rečeno. Tada se probudila i začula glas doktora koji su tražili nestali leš – njen.

- Živa sam. Ne brinite - povikala je preplašenim doktorima. Medicinsko osoblje joj je ponudilo vodu, odeću i hranu, i organizovali su joj prevoz do bolnice za istraživanja u sklopu moskovskog univerziteta, gde je otputovala u središnju Aziju kako bi posetila svog sina koji je bio u zatvoru.

Preneraženo bolničko osoblje nije moglo da objasni kako je Sabina oživela nakon što je provela dva dana u komi, a nakon toga još dva dana u mrtvačnici. Kada se vratila u svoj dom negde u središnjoj Aziji, Sabina je imala još jedno veliko iznenađenje za svoju porodicu.

- Moram još negde da odem - rekla je svojim ćerkama. Krenula je u pentekostnu crkvu i spremno objavila svoju veru u Isusa Hrista, tako napuštajući dosadašnju muslimansku veru. Ruka koja ju je podigla iz bolničke odore u mrtvačnici, i vratila je u život, kako se navodi, neporecivo pripada Isusu. Zato ga je tako spremno prihvatila nakon što se vratila kući, kao zahvalnost za njegovu spasonosnu milost.

Nakon što je rekla svojoj deci (šestoro ćerki i sinu) kako se vratila u život, svi su se preobratili u hrišćanstvo. Prošle godine Sabina, koja sada ima 63 godine, svedočila je preobraćenju svoje 92‐godišnje majke i sestrića u hrišćanstvo. Nedugo zatim, Sabinina najstarija ćerka, koja je i ovog leta bila vrlo skeptična prema hrišćanstvu, okrenula se Isusu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.