Moskva poziva na odgovornu kontrolu nuklearnog naoružanja

Izvor: B92, 03.Avg.2022, 23:19

Moskva poziva na odgovornu kontrolu nuklearnog naoružanja

Moskva poziva sve zemlje da odgovorno preuzmu svoje obaveze u oblasti kontrole nuklearnog naoružanja.

Kao i da spreče teroriste da se dokopaju nuklearnog oružja, izjavio je danas zamenik stalnog predstavnika Ruske Federacije u Ujedinjenim nacijama Genadij Kuzmin.

"Napori međunarodne zajednice na kraju bi trebalo da budu usredsređeni da se smanji rizik da nuklearno oružje i materijali padnu u ruke teroristickih organizacija", rekao je Kuzmin na marginama Konferencije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o reviziji ugovora o neširenju nuklearnog oružja, preneo je TAS S.

On je pozivao sve zemlje da odgovorno preuzmu svoje obaveze kontrole nuklearnog naoružanja i krivičnog gonjenja terorista i njihovih saradnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.