Moskva odbacuje stereotipe o ruskom tragu u neredima u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2020, 21:20

Moskva odbacuje stereotipe o "ruskom tragu" u neredima u Beogradu

Saopštenja o navodnom „ruskom tragu“ u neredima u Beogradu su dezinformacije koje imaju za cilj da se baci senka na rusko-srpsko partnerstvo, saopštilo je večeras Ministarstvo inostranih poslova Rusije.

„U nekim elektronskim medijima pojavili su se izveštaji o navodnom 'ruskom tragu' u neredima u prestonici Srbije koji su održani 7. i 8. jula. Očigledno, autori ove dezinformacije žele da ostanu u skladu sa poznatim stereotipima njihovih sponzora kojima se svuda priviđa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 'ruka Moskve'. Radi se o nekvalitetnoj 'narudžbini' koja ima za cilj da se baci senka na rusko-srpsko partnerstvo“, prenosi agencija TAS S navode MSP Rusije.

Rusija se nada da će u Srbiji nasilje biti zaustavljeno i da će što je pre moguće biti uspostavljeni red i zakon, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

„Očekujemo da će što pre biti prekinuto nasilje, uspostavljeni red i stabilnost u prijateljskoj nam Srbiji, kao i da će biti uspostavljena društveno-politička diskusija po svim važnim pitanjima koji stoje pred državom“, rečeno je u MSP Rusije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva odbacuje stereotipe o "ruskom tragu" u neredima u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jul.2020

MOSKVA - Saopštenja o navodnom "ruskom tragu" u neredima u Beogradu su dezinformacije koje imaju za cilj da se baci sjenka na rusko-srpsko partnerstvo, saopštilo je večeras Ministarstvo inostranih poslova Rusije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Moskva odbacuje stereotipe o "ruskom tragu" u neredima u Beogradu

Izvor: B92, 09.Jul.2020

Saopštenja o navodnom „ruskom tragu“ u neredima u Beogradu su dezinformacije koje imaju za cilj da se baci senka na rusko-srpsko partnerstvo...Saopštilo je večeras Ministarstvo inostranih poslova Rusije...„U nekim elektronskim medijima pojavili su se izveštaji o navodnom ''ruskom tragu'' u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.