Moskva ne prihvata neprijateljske sankcione korake Vašingtona i smatra ih besperspektivnim

Izvor: Vostok.rs, 28.Avg.2018, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva ne prihvata neprijateljske sankcione korake Vašingtona i smatra ih besperspektivnim

Nove sankcije Vašingtona Moskvi približavaju Sjedinjene Države tački u rešavanju međunarodnih pitanja sa koje nema nepovratka, navodi se u saopštenju ruske ambasade.

„Politička elita kao da ne primećuje da svaki novi potez američke sankcione ’histerije‘ približava SAD tački nepovrata u rešavanju aktuelnih međunarodnih zadataka — zajedničke borbe protiv terorizma i opasnosti da oružje za masovno uništenje pređe u ruke nedržavnih subjekata“, navodi se u saopštenju.


Kako su naglasili u diplomatskoj misiji, pred nama je realizacija najgorih scenarija Hladnog rata, koji svet treba da eliminiše.


„Umesto toga pokazano je da niko nije osiguran od grubog pritiska Vašingtona. Ne mogu mu svi odoleti. Rusija može“, navodi se u saopštenju ambasade.


"Moskva ne prihvata neprijateljske sankcione korake Vašingtona i smatra ih besperspektivnim."


Nove američke sankcije SAD-a prema Rusiji stupile su juče na snagu.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.