Moskva mora pomoći Mladiću: Iživljavanje nad Srbima se mora zaustaviti po svaku cenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva mora pomoći Mladiću: Iživljavanje nad Srbima se mora zaustaviti po svaku cenu

Podrška iz bratske Rusije

Karadžić, Mladić, i u Hagu ubijeni Milošević su zarobljenici, kaže veliki ruski pisac Zahar Prilepin, komentarišući jučerašnju presudu Haškog tribunala generalu Ratku Mladiću.

TAJNA PORUKA Ratka Mladića koju niko nije primetio: Svi su videli cvet na reveru, ali JEDAN detalj svima je promakao (FOTO)

Ono što se juče dogodilo u Hagu nije suđenje, već masakr neprijatelja, poručuje on.

- To je iživljavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nad nepokornim Srbima. Srpske enklave u Hrvatskoj i Bosni želele su da se spoje sa Srbijom kako bi narod tamo izbegao masakre i genocid, baš kao što su  nama u Rusiji želeli da se pridruže, zbog zaštite od neonacista podržanih od zapadnih zemalja, Krim i Donbas - ističe Prilepin.

- Molim vas takođe i da prenesete naše bratske pozdrave Emiru Kusturici, od svih nas iz Donjecka. Ako jednom reši da nam dođe u goste, u Donjeck, ovde će to biti narodni praznik - poručuje  veliki pisac koji je Donjecku, komandant jednog dobrovoljačkog bataljona.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.