Moskva će suditi o povlačenju američkih trupa iz Sirije prema rezultatima

Izvor: Vostok.rs, 10.Jan.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva će suditi o povlačenju američkih trupa iz Sirije prema rezultatima

Moskva sa interesom prati izjave Vašingtona o povlačenju trupa iz Sirije, ali će o tome suditi prema rezultatima, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Rjabkov.
„Što se tiče naše ocene o povlačenju američkih vojnika iz Sirije, sa interesom pratimo razvoj situacije. Smatramo da je rezultat zasad teško predvideti. Kao i uvek, u svim pitanjima koja se odnose na ruske interese ili rusko-američke odnose, mi sudimo i donosimo zaključke na osnovu akcija, a ne iz izjava. Sada ne postoji poverenje između Moskve i Vašingtona, tako da moramo da gledamo dejstva pre nego što dođemo do bilo kakvog kompetentnog zaključka“, rekao je Rjabkov na panel-diskusiji u okviru političkog foruma „Raisina dijalog“.   Čitajte više na Situacija u Siriji - iz minuta u minut  

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.