Moskva: U NATO-u dobro znaju da pratimo proces njihove vojne izgradnje

Izvor: Vostok.rs, 13.Jun.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: U NATO-u dobro znaju da pratimo proces njihove vojne izgradnje

Rusija će uzimati u obzir akcije i izjave Severnoatlantske alijanse u planu vojnog planiranja, rekao je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandar Gruško.

„Naravno, mi sve to pažljivo pratimo. Naše mišljenje o pripremama Alijanse na istočnom obodu su dobro poznate. Smatramo da će to značajno pogoršati stanje vojne bezbednosti u Evropi. Mi ćemo preduzeti sve vojno-tehničke mere koje pouzdano garantuju našu bezbednost i odbrambene mogućnosti“, rekao je Gruško, prenose RIA Novosti.


„Tu ne treba imati nikakve sumnje. Siguran sam da u NATO-u dobro znaju da mi vrlo pažljivo pratimo na koji način se razvija proces vojne izgradnje Alijanse“, dodao je diplomata.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut


Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Lavrov: Moskva će nastaviti da traži od NATO-a poštovanje sporazuma o neprihvatljivosti linija razdvajanja

Izvor: Vostok.rs, 13.Jun.2018

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov je rekao da će Moskva nastaviti da traži od NATO-a poštovanje sporazuma o neprihvatljivosti linija razdvajanja i obezbeđivanja bezbednosti nekih zemalja na račun drugih.. . Lavrov je na pres konferenciji nakon razgovora sa grčkim kolegom Nikosom...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.