Moskva: 49 novih smrtnih slučajeva od posledica korone

Izvor: B92, 20.Okt.2020, 06:46

Moskva: 49 novih smrtnih slučajeva od posledica korone

Moskva -- U ruskoj prestonici je u ponedeljak registrovano 49 novih smrtnih slučajeva povezanih sa koronavirusom, saopšteno je iz moskovskog Kriznog štaba.

''Četrdeset devet pacijenata obolelih od koronavirusa, kod kojih je dijagnostikovana i upala pluća, premunulo je u Moskvi'', navodi se u saopštenju Štaba koje je prenela agencija Tass.

Broj smrtnih slučajeva povezanih sa korona virusom od početka pandemije je u ruskoj prestonici dostigao 6.058. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Tas s navodi da je Moskva jedan od najgore pogođenih regiona Rusije kada je reč o broju obolelih, kao i da je broj smrtnih slučajeva u prestonici u porastu.

Od početka pandemije je u Moskvi registrovano 367.629 slučajeva korona virusa, dok se 275.648 pacijenata oporavilo od bolesti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MOSKVA U PAKLU KORONE: Za jedan dan preminulo 49 osoba, broj zaraženih premašio 6.000

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020

Broj smrtnih slučajeva u ruskoj prestonici je u porastu...U ruskoj prestonici Moskvi je u ponedeljak registrovano 49 novih smrtnih slučajeva povezanih sa korona virusom, saopšteno je iz moskovskog Kriznog štaba za korona virus...- 49 pacijenata obolelih od korona virusa, kod kojih je dijagnostikovana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.