Marko Nikolić napravio novi korak ka LŠ VIDEO

Izvor: B92, 17.Apr.2021, 18:16

Marko Nikolić napravio novi korak ka LŠ VIDEO

Fudbaleri Lokomotive iz Moskve krupnim koracima idu ka novom plasmanu u Ligu šampiona.

U 26. kolu ruske Premijer lige je tim Marka Nikolića slavio trijumf protiv Rostova ubedljivim rezultatom 4:1.

"Mašinovođe" su tako došle do druge pozicije koja vodi u kvalifikacije za LŠ, ali će ipak morati da navijaju za kiks gradskog rivala Spartaka koji se u nedelju sastaje sa Ufom.

Lokomotiva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u prvih šest minuta povela sa 2:0 i već tada praktično rešila pitanje pobednika. Strelci su bili Fransis Kamano i Rifat Žemaledinov u 4. i 6. minutu.

Potom je u 33. minutu Hadžikadunić smanjio na 2:1, ali je Gigovic na startu drugog dela isključenjem ostavio goste sa desetoricom na terenu.

Udrugom poluvremenu su viđena još dva gola u mreži Rostova, a postigli su ih Gžegož Krihovijak u 65. i Eder u 90. minutu za konačnih 4:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krasnodar od gotovog napravio veresiju, Zenit za deset minuta “poništio“ majstorije Jonova (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021

Mostovoj pogotkom u finišu doneo bod aktuelnom šampionu - 2:2 (1:0)..Nastavio je Zenit i u 26. kolu sa prosipanjem bodova. Po treći put u prolećnom delu sezone klub iz Sankt Petersburga nije uspeo da stigne do celog plena, zahuktala Lokomotiva Marka Nikolića ozbiljno mu se približava, ali može...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.