Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2021, 13:54

Marko Nikolić će za nekoliko godina biti trener Juventusa

Kaže njegov agent Dejan Joksimović posle moskovskog derbija

Pobedom od 2:0 u velikom moskovskom derbiju, ekipa Lokomotive je smanjila zaostatak za Spartakom na samo bod u trci za drugim mestom koje obezbeđuje ulaznicu za kvalifikacije u Ligi šampiona.

Velike zasluge za to idu na račun trenera Marka Nikolića koji je na klupu moskovskih "železničara" stigao u maju 2020. godine. Njegov agent Dejan Joksimović je uživo gledao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << moskovski derbi, a posle meča su ga pitali za izjavu za jutjub kanal Futboljnij Bigi.

"Nikad nisam sumnjao u Marka", odmah je rekao Joksimović.

Autora priloga je zanimalo da li će Nikolić i dalje ostati trener Lokomotive, odnosno da li su tačne glasine da klub traži novog stručnjaka.

"Sve je moguće. Život je takav da ako ekipa izgubi dve ili tri utakmice, traži se trener. To je to."

Nikolić je na klupi Moskovljana nasledio Jurija Sjomina, koji je čak u četiri navrata vodio Lokomotivu. Pojedini smatraju da je Srbin postigao bolje rezultate od njega.

"Ne, Sjomin je legenda kluba. Ali Marko je još mlad, ima 41 godinu. Znam da će za četiri, pet godina biti trener Juventusa. Uveren sam u to. Videćete za četiri godine", bio je decidan Joksimović.

Takođe je rekao i da je CSKA povukao dobar potez što je angažovao Ivicu Olića na mesto šefa stručnog štaba:

"Olić je ozbiljan trener za CSKA, voli CSKA, voli Rusiju. Hteo je da se vrati u Rusiju."

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

"Marko Nikolić će trenirati Juventus"

Izvor: B92, 12.Apr.2021

Dejan Joksimović, agent srpskog trenera Marka Nikolića, smatra da će on za nekoliko godina biti trener Juventusa...Nikolić radi sjajan posao sa Lokomotivom iz Moskve i ponovo je blizu plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto se nalazi na trećem mestu...Posle derbija sa Spartakom, koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.