MOSKVA NIJE USTUKNULA: Rusija uputila depešu Beloj kući da ostvari prvi kontakt!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 00:22

MOSKVA NIJE USTUKNULA: Rusija uputila depešu Beloj kući da ostvari prvi kontakt!

Rusija je uputila depešu administraciji SAD da želi da ostvari prvi kontakt, izjavio je ambasador Ruske Federacije u Vašingtonu Anatolij Antonov

- Poslali smo depešu sa zahtevom da se organizuju prvi kontakti kako bismo počeli da razgovaramo o tome šta možemo da uradimo zajednički - rekao je on.

- Na ovu situaciju gledam ovako, na Rusiju će se nastaviti pritisci i to žestoki, posebno kada je reč o ljudskim pravima i o slobodi vere, opet će nas optužiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da tu nešto nismo u pravu - pojasnio je on za ruske medije.

Ambasador je takođe rekao i Rusija računa na progres kada je reč o nuklearnom sporazumu sa Iranom, odnosno na pragmatičan pristup nove administracije pri predsedniku Džozefu Bajdenu.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.