MARKO NIKOLIĆ IMA RAZLOGA ZA BRIGU: Peti remi Lokomotive u Premijer ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 15:27

MARKO NIKOLIĆ IMA RAZLOGA ZA BRIGU: Peti remi Lokomotive u Premijer ligi

Zenit polako odmiče.

Lokomotiva iz Moskve koju sa klupe predvodi srpski trener Marko Nikolić odigrala je loš meč u 9. kolu ruske Premijer lige. Naime, Mašinovođe su kao gosti remizirali sa Himkijem rezultatom 0:0.

Real je odlično počeo sezonu, a večeras (21.00) kod kuće ima ozbiljan ispit, pošto mu dolazi Viljareal koji u pet kola nema poraz (četiri remija i pobeda). Kvota na keca je 1,50, dok je iks 4,50, a 3+1,60. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Real - Viljareal.

Možda je i odlučujući momenat utakmice bio u 53. minutu. Giljerme je dobio direktan crveni karton posle gledanja VAR-a, ostao je Marko Nikolić sa igračem manje u polju, odmah je morao da menja tako što je uvek Kudjakova umesto Babkina.

Sa ovim remijem, petim u sezoni, Lokomotiva je stigla do 17. boda i kasni tri za prvoplasiranim Zenitom, ali i ima jedan odigran meč viška. Dinamo i Soči su na 16, odnosno 15 bodova, ali sa utakmicom manje od zeleno-crvenih.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZAVRŠENE KVALIFIKACIJE ZA VN RUSIJE: Norisu pol pozicija, Hamilton startuje kao četvrti

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021

Biće uzbudljivo na stazi u Sočiju...Lando Noris osvojio je pol poziciju u kvalifikacijama pred nedeljnu trku za Veliku nagradu Rusije...Real je odlično počeo sezonu, a večeras (21.00) kod kuće ima ozbiljan ispit, pošto mu dolazi Viljareal koji u pet kola nema poraz (četiri remija i pobeda). Kvota...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.