Izvor: Press, 14.Sep.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA PONOVO U ŽIŽI: Nedavno je patila za Slobom, a jutros se probudila i napravila HAOS (VIDEO)

Muškarcima nije lako.
Ovo jutro u "Zadruzi" počelo je razigrano. Učesnicima su veoma prijali zvuci kojima ih je Veliki šef probudio, pa su odmah skočili da igraju.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Najveselije zadrugarke ovoga jutra bile su Stanija Dobrojević, Nataša >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Moskva i Luna Đogani, koja je, inače,  bila znatno lošije raspoložena, budući da je posle ponoći usledio datum kada su ona i Sloba Radanović pre godinu dana počeli da se zabavljaju u "Zadruzi".



I dok je Stanija zaigrala u svom krevetu, Luna i Moskva su svoje igračke sposobnosti pokazale na stolu u dnevnoj sobi, gde su napravile potpuni haos!




Autor: Zadruga - RTV Pink


PROČITAJTE JOŠ: ZERINI ĆE PASTI MRAK NA OČI: Stanija tverkovala, Čolak je GUTAO POGLEDOM! (VIDEO)



Njima su se ubrzo pridružili i drugi zadrugari, a ako je suditi po jutru, ovaj dan će biti veoma interesantan za sve učesnike ali i gledaoce "Zadruge 2".








 








 



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ON JE ALFA MUŽJAK, NEĆE MI BITI LAKO: Olja Bajrami se jadala Staniji, priznala joj da NIJE U VEZI sa Bojanom! Evo zbog čega (VIDEO)

Izvor: Press, 14.Sep.2018

Stanija ostala u šoku. . Protekle noći Olja Bajrami i Bojan Gaćeša su obelodanili svoju ljubavnu vezu tako što su se poljubili pred svima, nakon čega su dobili veliki...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.