KREĆE SP: Domaćin Rusija otvara 21. planetarni šampionat, orlovi na terenu u nedelju

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2018, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KREĆE SP: Domaćin Rusija otvara 21. planetarni šampionat, "orlovi" na terenu u nedelju

Svečanom ceremonijom otvaranja (četvrtak, 16.30) u Moskvi na stadionu "Lužnjiki" počinje 21. SP, takmičenje koje od Urugvaja 1930, pa do sada, svake četiri godine baca u drugi plan sve ostale događaje Svečanom ceremonijom otvaranja danas (16.30) u Moskvi na stadionu "Lužnjiki" počinje 21. Svetsko prvenstvo (14. jun - 15. jul), takmičenje koje od Urugvaja 1930, pa do sada, svake četiri godine baca u drugi plan sve ostale događaje. Potom, od 17.00, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << igra se prvi meč između domaćina i Saudijske Arabije.Za "Zlatnu boginju" u Rusiji boriće se 32 reprezentacije, među kojima je i Srbija. Krunu brani Nemačka, koja je pre četiri godine bila najbolja u Brazilu, upravo na terenu najtrofejnije nacije, sa pet svetskih titula."Orlovi" na Mundijalu startuju u nedelju 17. juna, duelom protiv Kostarike (14.00).
Pogledaj vesti o: Moskva,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Prvi dan Mundijala u Rusiji kroz 30 fotografija

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2018

Svečanom ceremonijom otvoreno je 21. Svjetskog fudbalsko prvenstvo na stadionu Lužnjiki u Moskvi, a domaćin je sigurnom pobjedom protiv Saudijske Arabije započeo takmičenje...Rusi su opravdali ulogu favorita i sa 5:0 došli do tri boda, koja će im sigurno mnogo značiti u borbi za plasman u osminu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.