Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2017, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO NIKO DO SADA: Čikago daje ogromnu svotu i ‘tera’ Batlera zbog Tea

Uskoro će doći kraj prepucavanjima ciframa klubova iz SAD.

Poslednji koji je stao u red za Miloša Teodosića jeste Čikago.
I čini se da je ovo do sada najprimamljivija ponuda srpskom košarkašu koji bi prema saznanjima ‘Eurohupsa’ trebalo da bude u mnogome isplativiji od onog u CSKA koji bi u Evropi srušio sve rekorde.
Po informacijama koje dolaze od istog izvora, Bulsi su zarad bolje finansijske situacije prilikom dovođenja Teodosića spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da draftuju Džejmija Batlera u Klivlend.
Uprkos dobrim ponudama u Moskvi, najrealnije je da će Srbin karijeru nastaviti u Americi, po svemu sudeći je Čikago ‘najbliža’ lokacija kapitenu srpskog nacionalnog tima.
The post KAO NIKO DO SADA: Čikago daje ogromnu svotu i ‘tera’ Batlera zbog Tea appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.