Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus odustaje od Milinković-Savića jer je preskup

Šampion Italije Juventus odustao je od dovođenja srpskog reprezentativca iz Lacija Sergeja Milinković-Savića jer je preskup, pa se u poptunosti okrenuo transferu Aleksandra Golovina iz moskovskog CSKA, prenosi Goal.com.

Klub iz Torina sklopio je dogovor sa igračem po kome će zarađivati tri miliona evra godišnje, dok CSKA zahtjeva obestećenje od 29 miliona evra, što je za devet manje od onoga što je Juventus >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ponudio.

"Stara dama'' je tako odustala od srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića jer je prethodno dovela Emrea Džana iz Liverpula, a u veznom redu imaju još Miralema Pjanića, Samija Kediru, Bleza Matuidija i Rodriga Bentakura.

Golovin je pažnju na sebe skrenuo odličnim igrama u prva dva kola Mundijala i jedan je od najzaslužnijih za plasman u osminu finala i dvije pobjede reprezentacije Rusije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.