JOŠ JEDAN SUKOB LUNE SA MOSKVOM!? Auuuu - ZLO! Lazar zaljubljen u Đoganijevu, da li je OVO novi RAT?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN SUKOB LUNE SA MOSKVOM!? Auuuu - ZLO! Lazar zaljubljen u Đoganijevu, da li je OVO novi RAT?

(VIDEO)

Lazar je Lunin dobar prijatelj, što je ona jasno stavila do znanja kako njemu, tako i ostalim muškarcima iz "Zadruge". Nakon što je blogerka postavila granice sa njim, Lazar se okrenuo ka Nataši Moskvi, sa kojom sve češće provodi vreme.

Ipak, on je odao Ognjenu da je zaljubljen u blogerku i da je emocija koju gaji prema Luni isuviše velika.

Pogledajte rezultate

- Ja bih nju, kada bi pristala na vezu sa mnom, mogao da slušam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i 5 meseci kako priča o Slobi, jer je ona predobra, emotivna, i znam šta bih dobio posle toga, znam da bi se isplatilo. Ona ume da voli - raznežio se fudbaler.

Da li će ovo izazvati sukob između Lune i Moskve, ostaje da vidimo. Svakako je najviše u problemu Lazar koji je zaljubljen, a nije mu uzvraćeno:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZBRKA U GLAVI! Nakon razgovora sa Moskvom, Lazar priznao Luni šta ga ODUŠEVLJAVA kod nje, pa joj rekao: DA MI DOVEDU PET NJIH, TEBE BIH IZABRAO! (VIDEO)

Izvor: Press, 24.Sep.2018

Neodlučan je. . Lazar Jeremić prethodna dva dana provodi u društvu svoje simpatije Nataše Moskve. Prijateljiski odnos između njega i Lune Đogani je zahladneo. Spomenuti...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.