JEZIVA SCENA URUŠAVANJA MOSTA: Suluda ideja vozača - kamion je samo odjednom NESTAO pod vodom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 11:43

JEZIVA SCENA URUŠAVANJA MOSTA: Suluda ideja vozača - kamion je samo odjednom NESTAO pod vodom (VIDEO)

Nesreća se dogodila u selu blizu Moskve, a vozač je pukom srećom preživeo.

Na društevnim mrežama se pojavio snimak koji je nastao u istočnoj Rusiji, a na kom se vidi kako kamion pokušava da pređe preko visećeg mosta, koji se u jednom trenutku ruši.

Snimak je navodno nastao u selu Urijum, istočno od Moskve. Kako se može videti, kamion se u jednom trenutku lagano približava mostu i pokušava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pređe preko njega, iako je uzak i ne tako stabilne struktuke.

Već u narednom trenutku cela konstrukcija je počela da propada i srušila se u reku zajedno sa vozilom. Međutim, kako prenose mediji, vozač je nakon nesreće pukom srećom preživeo.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

BRIDGE COLLAPSE: Witness video captures the moment a suspension bridge in Russia suddenly burst and collapsed as a truck was driving across the heavily flooded waters. pic.twitter.com/hnbqpLQJi9

— CBS News (@CBSNews) July 23, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.