Iz Rusije sa ljubavlju, prvi put u istoriji rešenje za pošteno suđenje? Da prepišemo od baćuški?

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020, 13:04

Iz Rusije sa ljubavlju, prvi put u istoriji rešenje za pošteno suđenje? Da prepišemo od "baćuški"?

Čini nam se da se ovo nikada nije desilo u ozbiljnim ligama...

VAR nije dovoljan, pogotovo ne u Rusiji.

Skandal koji je izbio u prvom kolu šampionata posle utakmice Spartaka i Sočija i dalje trese rusku PL.

Moskovski klub je dugo u senci CSKA i Zenita, jedinu titulu od početka veka osvojili su 2017. godine, pa iako su rekorder sa 22 titule, popularno "Meso" nastavlja da razočarava navijače, u poslednje tri godine sve su gori i gori, treći, peti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa sedmi.

Na klupi je Nemac Tedesko koji je ime napravio u Šalkeu, jasno, ovaj mladi trener koji je sin italijanskih iseljenika je doveden kako bi ih vratio u borbu za Ligu šampiona.

Ali, Spartak je na startu izgubio dva boda kod kuće, vodili su protiv Sočija, ali su sa dva penala gosti stigli do boda. Iskusni Noboa, Ekvadorac je postigao drugi gol sa bele tačke u 90 minutu, a igrači Spartaka su želeli da izađe sa terena.

Moćni predsednik kluba Leonid Fedun, jedan od najbližih prijatelja Vladimira Putina se rasrdio, optužio sudije da falsifikuju prvenstvo, pa će verovatno, prvi put u istoriji arbitri završiti na poligrafu.

Naime, prema priči iz medija, Fedun je pritisnuo čelnika federacije Djukova, sudije Vasili Kazarkov i asistent iz VAR sobe, Aleksej Eskov će na poligraf.

Ako padnu na popularnom "testu istine", može se očekivati da budu doživotno suspendovani.

Možda nije loše rešenje za Srbiju?
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.