Eksplozija u Moskvi blizu slovačke ambasade VIDEO

Izvor: B92, 09.Apr.2020, 13:52

Eksplozija u Moskvi blizu slovačke ambasade VIDEO

Moskva -- U poslovnom centru Panorama u centru Moskve, nedaleko od slovačke ambasade, danas je došlo do eksplozije.

Kako navodi Moskovski komitet za vanredne situacije, trenutno nema informacija o žrtvama ili povređenima, javljaju ruski mediji.

Pretpostavlja se da se eksplozija dogodila na 9. spratu poslovnog centra, zbog problema u kotlarnici, javio je kanal Telegram life shot pozivajući se na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izvor u hitnim službama.

Mediji su prvobitno javili da se eksplozoija dogodila u zgradi slovačke ambasade u Moskvi.

Na društvenim mrežama prikazani su snimci mesta eksplozije, na kojima se vide oštećenja na poslovnom centru.

Snimci prikazuju slomljene prozore, komadiće stakla na automobilima parkiranim u blizini, kao i ljude koji napuštaju zgradu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EKSPLOZIJA U POSLOVNOM CENTRU U MOSKVI! Dramatičan snimak sa lica mesta: Popucali prozori, staklo po automobilima VIDEO

Izvor: Kurir, 09.Apr.2020

U poslovnom centru Panorama u centru Moskve, nedaleko od slovačke ambasade, danas je došlo do eksplozije, a kao navodi Moskovski komitet za vanredne situacije, trenutno nema informacija o žrtvama ili povređenima, javljaju ruski mediji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.