Djordjeviću uručena titula počasnog doktora moskovskog univerziteta

Izvor: Beta, 30.Apr.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djordjeviću uručena titula počasnog doktora moskovskog univerziteta

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Djordjević primio je titulu počasnog doktora nauka na Ruskom državnom socijalnom univerzitetu u Moskvi, koju mu je uručila rektorka Univerziteta Natalija Počinok."Titula počasnog doktora nauka predstavlja značajan simbol i potvrdu postignutog napretka u razvoju bilateralne saradnje u socijalnoj sferi, ali i u sferi odbrane i bezbednosti, funkcije koju je Djordjević obavljao pre trenutne", navodi se u saopštenju njegovog kabineta.Dordjević je održao predavanje studentima Ruskog državnog socijalnog univerziteta na temu odnosa Rusije i Srbije u oblasti socijalne zaštite.On je prvi ministar u Vladi Srbije koji je postao počasni doktor nauka moskovskog univerziteta i drugi srpski političar, posle predsednika Srbije Aleksandra Vučića, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đorđević počasni doktor nauka moskovskog univerziteta

Izvor: Večernje novosti, 30.Apr.2019

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, svečano je primio titulu počasnog doktora nauka na Ruskom državnom socijalnom univerzitetu u Moskvi BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, svečano...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.