Dečak pogrešio na treningu, trener ga šutnuo u glavu VIDEO

Izvor: B92, 30.Nov.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak pogrešio na treningu, trener ga šutnuo u glavu VIDEO

Ruski mediji došli su u posed uznemirujućeg snimka na kojem trener borilačke veštine kudo nogom u glavu udara dečaka, ujedno i svog učenika.

Ime trenera koji je napravio ovaj sramotni potez je Ivan Kirilko, a on je bio trener kudo kluba u jednom gradu blizu Moskve. Nakon što je video postao javan i viralan, čini se da je Kirilkova trenerska karijera završena.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Incident se dogodio nakon što je jedan od dva dečaka koji su zajedno trenirali otišao na pogrešnu stranu tatamija, a zbog tog njegovog poteza dobio je žestok udarac nogom u glavu. Prema pisanju ruskih medija, ovaj incident se dogodio u martu ove godine, ali je tek sada izašao u javnost. Kudo savez Rusije je suspendovao trenera, ali bi u ovaj slučaj mogla da se uključi i policija, zbog čega bi mogao dobiti novčanu, ali i zatvorsku kaznu.

Roditelji dečaka nisu podigli tužbu protiv trenera jer je obećao da će dati otkaz, što nije uradio.

Ruski mediji takođe su preneli da je devetogodišnji dečak prošao bez teških posledica i da je odmah nakon ovog treninga odvezen u bolnicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.