DRAMA NA NEBU: Avion naglo promenio smer - poslat signal za pomoć (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 14:54

DRAMA NA NEBU: Avion naglo promenio smer - poslat signal za pomoć (FOTO)

Vraća se na aerodrom sa kog je poleteo

Putnički avion, koji saobraća na relaciji Moskva-Amsterdam, preusmeren je nazad za Moskvu nakon što je poslao signal za pomoć.

Nejasno je zbog čega je avion iznenada promenio smer, ali trenutno se vraća na aerodrom sa kog je poleteo.

Putnički let AFL2694 koji je putovao iz Moskve za Amsterdam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslao je signal za pomoć, navodi "Flightradar24.com".

MULTI FR24 COURSE ALERT : At Sat Feb 6 12:25:52 2021 #AFL2694 from SVO to AMS is 1058 nm from destination and now has a cumulative distance off course of 52nm #AvGeek #ADSB https://t.co/qUiCrLBgWg pic.twitter.com/D7oW0dK7p5

— Radarspotters Assistant (@Radar_Assistant) February 6, 2021

Erbas A320 poleteo je sa međunarodnog aerodroma Šeremetjevo u 14:50 po lokalnom vremenu. Međutim, nakon 20 minuta leta avion je promenio rutu i ​​počeo da se vraća ka Moskvi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.