Čanak: Lepši poklon da „iljušin“ stigne na vreme da gasi požar

Izvor: Danas, 06.Dec.2019, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Lepši poklon da „iljušin“ stigne na vreme da gasi požar

Možemo da se igramo tumačenjima takvih simbola, pa da kažemo da je pokloniti pušku usred afere s oružjem vrlo znakovito, posebno što Moskva sigurno nije bila zadovoljna time gde je odlazilo Krušikovo naoružanje, komentariše za Danas istoričarka Dubravka Stojanović to što je predsednik Ruske Federacije poklonio predsedniku Srbije pušku Milana Obrenovića tokom prekjučerašnjeg susreta u Sočiju.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tajna puške kralja Milana koju je Putin poklonio Vučiću

Izvor: Blic, 06.Dec.2019

Posle više decenija, a možda i celog veka, puška kralja Milana Obrenovića vraća se u Srbiju pošto ju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u sredu prilikom susreta sa ruskim liderom Vladimirom Putinom u Sočiju dobio na poklon, prenela je Politika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.