Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2020, 20:15

CSKA zavisi od Krasnodara, Rubin sa penala odneo bod iz Moskve (VIDEO)

Armejci ispustili pobedu u finišu meča - 1:1

Posle šest uzastopnih sezona u Ligi šampiona, CSKA je na putu da drugi put zaredom završi u Ligi Evrope. Bilo je to jasno Moskovljanima, pogotovu posle debakla od Zenita po nastavku prvenstva. Ekipa Viktora Gončarenka stala je potom na noge, vezala tri ubedljive pobede, ali džaba, Rubin je odneo bod sa VEB Arene i ostavio Armejce da strepe – 1:1 (0:0).

Iako je sa ovim bodom na trećem mestu sa 47 bodova, CSKA >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << do kraja zavisi od Krasnodara koji ima dva boda i isto toliko utakmica manje i svoj meč 28. runde igra trenutno protiv Urala.

A bili su izabranici Viktora Gončarenka blizu četvrte uzastopne pobede. Mnogo bolje prvo poluvreme nisu uspeli da krunišu golom, ali je sve došlo na naplatu po isteku sat vremena igre. Drugi najefikasniji fudbaler Armejaca, Fedor Čalov, primio je loptu na šesnaest metara od protivničkog gola, defanzivci su mu dopustili da se okrene, a on je to majstorski iskoristio, okrenuo se i iz mesta pogodio desni ugao gola gostiju.

I taman kad je trebalo da meč privedu kraju, Ivan Oblijakov se zaleteo u svom šesnaestercu, gađao pravo u Kviča Kravatskijeliju, a sudija je bez oklevanja pokazao na belu tačku, sa koje je Evgeni Markov bio siguran i tri minuta pre kraja oteo bodove Moskovljanima.

RUSIJA 1 – 28. KOLO

Subota

Arsenal Tula - Tambov 2:1 (1:0)

/Pantelejev 20p, Lutsenko 82 - Kostjukov 55/

Ahmat Grozni - Zenit 1:1 (1:1)

/Ivanov 6 - Driusi 22/

Soči - Spartak Moskva 1:0 (1:0)

/Maslov 24ag/

Nedelja

Lokomotiva Moskva – Ufa 1:1 (0:1)

/Farfan 80 - Fomin 40pen/

CSKA M. - Rubin 1:1 (0:0)

/Čalov 62 - Ivanov 87/

Dinamo M. - Samara 2:0 (2:0)

/Filip 15p, Komličenko 24p/

Orenburg - Rostov 0:0 (0:0)

19.30 (1,50) Krasnodar (4,30) Ural (6,50)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.