CSKA demonstrirao silu i srušio Real u Madridu

Izvor: B92, 30.Nov.2018, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CSKA demonstrirao silu i srušio Real u Madridu

Košarkaši CSKA iz Moskve pobedili su Real Madrid u desetom kolu Evrolige na gostovanju sa 93:88.

Moskovljani su upisali devetu pobedu u deset mečeva i naneli drugi poraz Realu, koji je ponovo poražen nakon što ga je u prethodnoj rundi savladao Olimpijakos.

Gosti su gubili na poluvremenu, ali su u trećoj četvrtini uspeli da dođu do vođstva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje nisu ispuštali do kraja utakmice.

Prednost tima Dimitrisa Itudisa bila je i dvocifrena, međutim Madriđani su pri kraju uspeli da je smanje.

Fantastični Fakundo Kampaco nije bio dovoljan da se Real izvuče. Argentinac je meč završio sa 24 poena, a pratili su ga Rudi Fernandes sa 18 i Felipe Rejes sa deset.

Podjednako dobar kao Kampaco kod gostiju bio je Kori Higins, koji je takođe imao 24 poena. Vil Klajburn je dodao 18, uz šest skokova, a 15 je imao Nando de Kolo, uz pet uspešnih dodavanja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EL - "Armija" srušila šampiona Evrope u reprizi beogradskog polufinala

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2018

Ekipa Dimitrisa Itudisa prebolela je poraz u Podgorici i trijumfom na gostovanju šampionu Evrope ponovo izašla na pobednički kolosek...Apsolutni derbi 10. kola Evrolige pripao je košarkašima CSKA koji su u reprizi polufinala prošlosezonskog fajnal-fora savladali Real u Madridu..."Armejci" su aktuelnog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.