Bio je uspešan advokat i živeo u Moskvi, a onda je ostavio sve i otišao u pećinu (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Mar.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je uspešan advokat i živeo u Moskvi, a onda je ostavio sve i otišao u pećinu (FOTO, VIDEO)

Svakodnevna rutina mnoge ljude pretvara u ogorčene i isfrustrirane osobe, jer ne mogu da rade ono što vole.

Juri Alekseev je bio veoma uspešan advokat, ali su ga posao i okruženje umorili, zbog čega je odlučio da sve napusti i pobegne u pećinu. Sada ga zovu "ruski pustinjski hobit".

"Živeo sam i radio u Moskvi, živeo sam u iznajmljenom stanu, ali mi je sve to dosadilo i postao sam lenj", rekao je Juri.

Zbogom poslu, zbogom uspehu, zbogom novcu! >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Juri je doneo odluku koja mu promenila život i um u potpunosti. Naime, on je otišao u šumu i napravio pećinu pod zemljom, daleko od Moskve.

"Tražio sam jeftin stan, ali bezuspešno. Posle sam tražio neki ugao, gde bih mogao da vodim normalan život, da budem okružen prijatnim ljudima. Kada nisam ni u tome uspeo, odlučio sam da nađem parče zemlje gde bih mogao sebi da sagradim dom", priseća se Juri.

On sada živi srećno pod zemljom i ima veliku biblioteku, koristi peć na drva, a ima i tablet kako bi putem društvenih mreža komunicirao s ostatkom sveta. Unutar pećine je sagradio i kupatilo, kao i saunu.

Njegov verni prijatelj u pećini je Petruška, zečić koji je uz njega svakodnevno. Iako živi kao pustinjak, nije sam. Posećuju ga ljudi iza raznih delova sveta, od Evrope do Južne Amerike. Preko interneta razmenjuje knjige.

Juri kaže da je srećan jer smatra da ima i više nego što mu je potrebno, a nikada mu ne fale umetnost, muzika i knjige.


Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.