Benčić plasmanom u finale Moskve kompletirala spisak za Završni turnir

Izvor: B92, 19.Okt.2019, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benčić plasmanom u finale Moskve kompletirala spisak za Završni turnir

Švajcarska teniserka Belinda Benčić plasirala se u finale turnira u Moskvi, pošto je u polufinalu pobedila Francuskinju Kristinu Mladenović sa 6:3, 6:4.

Benčić je ovom pobedom osigurala plasman na WTA finale, završni turnir najboljih osam teniserki sezone.

Ona je zaključila spisak igračica na WTA finalu, pošto su pre nje plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obezbedile Ešli Barti, Karolina Pliškova, Naomi Osaka, Elina Svitolina, Bjanka Andresku, Simona Halep i Petra Kvitova.

"Presrećna sam što sam obezbedila mesto na završnom turniru. To mi je bio cilj ove sezone i ostvarila sam ga u poslednjem trenutku", rekla je Benčić.

Ona će se za titulu u Moskvi boriti s pobednicom drugog polufinala u kojem se sastaju Ruskinja Anastasija Pavljučenkova i Čehinja Karolina Muhova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Benčić u finalu Moskve, sad imamo kompletan spisak učescnica završnog turnira!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019

Švajcarska teniserka Belinda Benčić plasirala se u finale turnira u Moskvi, pošto je danas u polufinalu pobedila Francuskinju Kristinu Mladenović sa 6:3, 6:4...Benčić je ovom pobedom osigurala plasman na WTA finale, završni turnir najboljih osam teniserki sezone...Ona je zaključila spisak igračica...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.