Vlada bez Verice Kalanović i Suzane Grubješić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2013, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada bez Verice Kalanović i Suzane Grubješić

Na današnjoj sednici Vlada Srbije radila je skoro punom sastavu, sa ministrom finansija i privrede Mlađanom Dinkićem, ali u sali nisu bile prisutne dve članice URS-a, ministarka regionalnog razvoja Verica Kalanović i potpredsednica Vlade za evropske integracije Suzana Grubješić.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sednica Vlade bez Verice Kalanović i Suzane Grubješić

Izvor: Blic, 31.Jul.2013

Sednica Vlade Srbije održana je u zgradi Vlade u Nemanjinoj, i to u skoro punom sastavu, sa ministrom finansija i privrede Mlađanom Dinkićem ali u sali nisu bile prisutne dve članice URS-a, ministarka regionlnog razvoja Verica Kalanović i potpredsednica Vlade za evropske integracije Suzana Grubješić....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.