Ponuda Dinkića: Čučković i Selaković ministri umesto Kalanovićeve i Grubješićeve?!

Izvor: Press, 30.Jul.2013, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponuda Dinkića: Čučković i Selaković ministri umesto Kalanovićeve i Grubješićeve?!

Dogovor o rekonstrukciji vlade nastavljen je u podne sastankom lidera koalicije Ivice Dačića, Aleksandra Vučića i Mlađana Dinkića, a mediji prenose, u odsustvu zvaničnih informacija, da bi danas trebalo da bude doneta konačna odluka o ostanku ili odlasku iz vlade lidera URS.

U zgradu vlade sat i po nakon početka razgovora ušli su funkcioneri >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << URS Suzana Grubješić, Verica Kalanović, Marko Selaković i Miroslav Čučković, a razlog njihovog dolaska nije poznat.
Kako saznaje Pressonline, oni su ušli jer se pregovara o varijanti da Selaković i Čučković zamene Grubješićevu i Kalanovićevu na ministarskim mestima! Naime, Dinkić je odlučio da ponudi nove ljude, kako bi Ujedinjeni regioni ostali u Vladi Srbije, a ostaje da se vidi da li su Vučić i Dačić prihvatili ovakav predlog!

Mediji su danas preneli neimenovane izvore prema kojima je premijer na sastanku zatražio od Dinkića da napusti vladu, zbog lošeg učinka i njegovog, ali i ministara iz URS-a u prethodnih godinu dana.


Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić,   Ivica Dačić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.