Izvor: Novine novosadske, 26.Jul.2012, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jerkov: Bez naznaka o promeni vlasti u Novom Sadu

Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas da nisu dobili nikakve naznake od SPS-a da bi moglo doći do promene vlasti u Novom Sadu, dodajući da eventualno formiranje nove lokalne koalicije ne bi bilo moguće bez prelaska ili kupovine odbornika.
Jerkov je novinarima u Skupštini Srbije rekla da promenu vlasti u Novom Sadu najavljuje Mlađan Dinkić, koji ne samo da nema odbornike >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << tamo, već je žalosno da osoba koja će biti izabrana za ministra finansija i privrede nema druga posla.
“Smatram da u Novom Sadu ministar treba da se bavi svim fabrikama koje propadaju, kao što je novosadaska mlekara koja prestaje da postoji, a sve to je rezultat njegove 12-ogodišnje politike”, poručila je Jerkov.
Da su hteli građani da on određuje vlast u Novom Sadu glasali bi za URS, dodala je ona.
Jerkov je navela da od SPS nisu dobili naznake da bi moglo doći do promene, a u slučaju da socijalisti odluče da napuste gradsku vlast, druga vladajuća koalicija ne bi mogla biti formirana bez prelaska i kupovine odbornika, naglasila je Jerkov.
U Novom Sadu, prema njenom mišljenju, nema razloga za promenu vlasti, jer opštinske vlasti uživaju podršku građana.
Izvor: RTS

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.