DRŽAO SUPRUGU ZA RUKU! Jezivi detalji nesreće u Čelarevu: Vozač usmrtio muškarca i samo nastavio da vozi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2022, 18:12

DRŽAO SUPRUGU ZA RUKU! Jezivi detalji nesreće u Čelarevu: Vozač usmrtio muškarca i samo nastavio da vozi

N. N. (22) iz Gložana, uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je, sinoć, u Čelarevu, on svojim vozilom udario D. T. (53) iz Čelareva, koji se kretao kolovozom i usmrtio ga, te da je, zatim, pobegao sa lica mesta.

Intenzivnim operativnim radom, policija je, iste noći, identifikovala i pronašla osumnjičenog.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni N. N. bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pod dejstvom alkohola, kada je putničkim vozilom "micubiši", u ulici Svetozara Markovica kod broja 6 u Čelarevu usmrtio nesrećnog čoveka.

D. T, je zajedno sa svojom suprugom izašao da malo prošetaju.

Oni su se držali za ruke dok su šetali, a onda je u jednom momentu na njega je naleteo vozač i pokupio ga, dok je supruga ostala ukopana u mestu.

- Prizor je bio stravičan, nikome nije jasno koliko je brzo taj vozio, kada je tako čoveka ubio na licu mesta.  I što je najgore on je samo nastavio da vozi, ma nije ni pogledao šta je uradio. Užas. Ne stati da pomogneš, nego dodati gas i pobeći - rekao je jedan od prijatelja nastradalog D. T.

N. N. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.