Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković o Luni Đogani: Kija je za nju mis sveta!

Pevačica Zorica Marković nije birala reči dok je pričala o Luni. Na skandalozan način je izvređala Đoganijevu za koju je rekla da voli samo zauzete muškarce i da je bruka i dno dna. “Ono što Luna radi je nečuveno. Dno dna! Javno biti u vezi sa oženjenim muškarcem je strašno, ali ovo nije prvi put. The post Zorica Marković o Luni Đogani: Kija je za nju mis sveta! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Miss sveta

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Anabela i Gagi će učiniti OVO ukoliko Anabela zatrudni u Zadruzi

Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2017

Anabela Atijas i Gagi Đogani javno su poručili kako bi reagovali ukoliko bi im ćerka Luna, koja je u Zadruzi u vezi sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, podarila unuče. Popularna blogerka već nekoliko dana oseća mučninu, glavobolju, povraća, pa su njeni cimeri iz rijalitija posumnjali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.