Porodici Varan izmakla Zlatna lopta, ali i titula Mis Francuske!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodici Varan izmakla "Zlatna lopta", ali i titula Mis Francuske!

Ovo je bila sjajna godina za Rafaela, evropska klupska i svetska reprezentativna titula, sada će se boriti da bude svetski prvak sa Realom, ali porodica sanjala o još jednoj tituli.

Rafael Varan je osvojio sve, okitio se praktično svim titulama i mnogi su, recimo Dijego Simeone smatrali da treba da postane prvi defanzivac posle Kanavara koji je postao najbolji na svetu.

Ali, štoperi gotovo nikad ne osvajaju titule, pa Varan nije uspeo da se domogne ni postolja, no >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svejedno, može sa ponosom da gleda na ovu godinu, mogao bi da je zaokruži titulom prvaka sveta sa Realom, danas su otputovali na završi turnir.

No, ima još jedna titula koju bi Varanovi želeli, odnosno sestra Izabela. Ona je postala mis svoje pokrajine, na severu Francuske gde je rođena, ali nije uspela da pobedi na poslednjem izboru pred finale, nije ušla u top 5.

Egzotična Izabela je treće u porodici, stariji Rafaelov brat Entoni je morao zbog povrede da prekine fudbalsku karijeru. Fudbaler Reala ima još jednog brata Džonatana.

Otac im je sa Martinika, majka Francuskinja, Izabela je veoma popularna u francuskim medijima, igrala je košarku, ali priznaje da ne prati puno fudbal...
Pogledaj vesti o: Miss sveta

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.