SSP: Posle Beograđanke Beograd ostao bez još jednog simbola – Sava centra

Izvor: Danas, 09.Nov.2020, 18:40

SSP: Posle Beograđanke Beograd ostao bez još jednog simbola – Sava centra

"Kupac je kompanija Delta koja je u vlasništvu Miroslava Miškovića, istog onog Miškovića koga je Vučić hapsio u svojoj kampanji navodne borbe protiv tajkuna za koju i dan danas tvrdi da je bila uspešna. Da stvar bude još gora, Sava Centar je prodat po ceni od samo 175 evra po kvadratnom metru" - saopštila je danas Stranka slobode i pravde.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pavlović: Prodaja Sava centra je pljačka u režiji gradske vlasti

Izvor: Danas, 10.Nov.2020, 16:20

Odbornik Narodne stranke u Skupštini Beograda Miloš Pavlović izjavio je danas da je prodaja Sava centra za 17,5 miliona evra, odnosno za 175 evra po kvadratnom metru, još jedna pljačka gradskog budžeta u režiji vlasti, jer je prodaja obavljena na nameštenom tenderu unapred određenom kupcu po...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.