Izvor: Blic, 08.Mar.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav i Marko Mišković proglašeni KRIVIM ZA UTAJU POREZA, vlasnik Delta holdinga osuđen na DVE I PO GODINE ZATVORA

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković, njegov sin Marko i Milo Đurašković proglašeni su danas, u Specijalnom sudu u Beogradu, krivim za utaju poreza. Miroslav Mišković prvostepenom presudom, osuđen je na dve i po godine robije i novčanu kaznu od osam miliona dinara. Njegov sin Marko osuđen je na godinu dana kućnog zatvora sa nanogvicom i, takođe, novčanom kaznom od osam miliona dinara. Đurašković je dobio najveću kaznu u ovom slučaju - četiri godine i tri meseca robije i da plati šest miliona dinara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izrečena presuda Miškovićima i Đuraškoviću

Izvor: B92, 08.Mar.2019

Specijalni sud u Beogradu osudio je na dve i po godine zatvora i novčanu kaznu od osam miliona dinara vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića...On je osuđen zbog pomaganja sinu da utaji porez po odbitku od kapitalnog dobitka iz poslovanja putarskih preduzeća, od 320,3 miliona dinara...Marko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.