Izvor: Blic, 05.Mar.2021, 15:08

Ko je BOGATIJI od Miškovića i Kostića? Evo ko se krije iza skoro nepoznatih firmi koje po profitu sustižu Deltu i MK grupu

Da mu je poslovna imperija organizovana nalik Delti, Petar Matijević, tačnije njegovo biznis čedo, na listi najvećih ekonomskih celina u Srbiji prestiglo bi holding Miroslava Miškovića. Iako prema Godišnjem izveštaju o poslovanju ekonomskih celina u Srbiji za 2019. Agencije za privredne registre, Delta holding drži prvo mesto, zbog najviše pravnih lica u svom sastavu (matično preduzeće plus 56 povezanih pravnih lica, od kojih 17 ima sedište u inostranstvu), pregledom internet stranice Industrije mesa Matijević može se uočiti kako ovoj biznismen ima čak 86 različitih firmi, ali za razliku od nekih drugih one ne posluju sve pod istom kapom i u sastavu jedne krovne kompanije.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.