Danas počelo suđenje Miroslavu Miškoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2020, 17:00

Danas počelo suđenje Miroslavu Miškoviću

Na visinu kazni žalili su se i odbrana i tužilaštvo

Suđenje Miroslavu Miškoviću i drugim optuženim u apelacionom sudu u Beogradu počelo je danas neuobičajenom scenom. Najveći srpski tajkun došao je po svom običaju par minuta oči zakazanog suđenja i istrčao iz limuzine, kako ne bi odgovarao na novinarska pitanja.

Uprkos godinama istrčao je uz stepenice i uspešno izbegavao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sva pitanja, ali nije uspeo da se izbori sa neočekivanom preprekom - vratima. On je prvo pokušao da uđe na krajnja desna vrata koja su bila zaključana.

Onda je došao do srednjih vrata, uhvatio se za kvaku, ali su i ona bila zaključana. Već u panici i vidno uznemiren, Mišković je tek iz trećeg puta pogodio pravi ulaz. Loš znak za tajkuna pred početak suđenja. Svi ostali učesnici u postupku, uključujući njegovog sina Marka, došli došli su na vreme i ušli u zgradu Apelacionog suda bez cirkusa i bez teškoća i potrefili su vrata iz prve.

Miroslav Mišković, njegov sin Marko, Milo Đurašković i drugi optuženi prvostepeno su osuđeni zbog utaje poreza u Specijalnom sudu u Beogradu na zatvorske kazne, ali i novčane globe. .

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.