Otvoren tržni centar Tempo u Banjaluci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren tržni centar "Tempo" u Banjaluci

BANJA LUKA - Premijer Republike Srpske Milorad Dodik i predsednik "Delta holdinga" Miroslav Mišković svečano su danas u Banja Luci otvorili prvi "Tempo centar", koji se prostire na površini od 8.000 kvadratnih metara i snabdeven je sa 30.000 proizvoda.

Premijer Dodik je rekao da su planovi koje ima srpska kompanija "Delta holdinga" važni za RS, ističući da su cene u novom tržnom objektu najeftinije i prilagođene standardu građana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Asortiman, koji nudi 'Tempo centar' nešto je novo u Banja Luci i to će doprineti povećanju poverenja u mnoge vrednosti ovog društva", rekao je Dodik i dodao da vlada daje garancije za dobar poslovni ambijent u RS.

Navodeći da je "Tempo centar" najveći trgovinski objekat u RS, predsednik "Delta holdinga" Miroslav Mišković rekao je da će u budućnosti ova komapnija pokrivati 40 odsto tržišta s cenama koje su pristupačne građanima.

"Ovo je objekat s najnižim cenama u RS i BiH", rekao je Mišković i dodao da je "Delta", zajedno sa "Zekstrom", kupila banjalučku robnu kuću "Boska", što će biti veliki centar s najluksuznijom i kvalitetnom robom na ovom području.

On je naveo da će u blizini zgrade vlade u Banja Luci biti izgrađen šoping-mol na površini većoj od 50.000 kvadratnih metara, ukupne vrednosti preko 60 miliona evra, čija izgradnja će početi u aprilu sledeće godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.