Vučiću priznanje počasnog građanina Trebinja

Izvor: RTS, 22.Okt.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučiću priznanje počasnog građanina Trebinja

Odbornici trebinjske Skupštine usvojili su odluku kojom se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeljuje najviše priznanje ovog grada – počasni građanin.
Aleksandru Vučiću će biti uručeno priznanje "Počasni građanin Trebinja" jer je u saradnji sa predsednikom Srpske Miloradom Dodikom pomogao unapređenju ekonomske i infrastrukturne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << slike Trebinja i regije, prenosi RTRS.

Dečji vrtić "Srbija", vredan 500.000 evra, već je u funkciji.
"Drugi projekat je Pravoslavni duhovni centar u Mrkonjićima, za koji je izdvojeno 800.000 konvertabilnih maraka, treći revitalizacija i rekonstrukcija Starog Grada...To je spomenik koji je pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulturno-istorijskog i prirodnog nasleđa", rekao je gradonačelnik Trebinja Luka Petrović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Predsedniku Vučiću priznanje "Počasni građanin Trebinja"

Izvor: B92, 22.Okt.2018

Odbornici Skupštine opštine Trebinje usvojili su odluku kojom se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dođeljuje najviše priznanje ovog grada - počasni građanin...Priznanje "Počasni gradanin Trebinja" biće uruceno Vučiću, koji je, u saradnji sa predsednikom Srpske, Miloradom Dodikom, pomogao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.