Vučić poručio demonstrantima: Ne palite zgrade, ne vršite nasilje

Izvor: Press, 09.Feb.2014, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić poručio demonstrantima: Ne palite zgrade, ne vršite nasilje

Vučić je rekao da je pitanje političke, ekonomske i socijane stabilnosti Srpske ključno pitanje za Srbiju i da će se svim snagama takva vrsta stabilnosti podurpirati.

"Nema potrebe da paljenjem zgrada, nasiljem, prebijanjem policajaca rešavamo političke probleme. Srbija želi stabilnost u regionu i to je od presudnog značaja", rekao je Vučić na zajedničkoj konferenciji za novinare u Vladi Srbije sa liderima dve najjače stranke u Srpskoj, Miloradom Dodikom i Mladenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Bosićem.

Vučić je dodao da je Srbija jedna od retkih zemalja u regionu koja nije bila izložena bilo kakvoj nestabilnosti u prethodnih godinu i po dana i da je to ključni razlog zašto je Srbija napredovala, što joj je priznato i u svetu.

"Srbija, u skladu sa Dejtonom, ima određenu, ne beznačajnu ulogu u njegovom sprovođenju, naš narod koji živi zapadno od Drine uvek je zaisteresovan za mišljenje države Srije, a naša želja je da sačuvamo stablniost u reginu, kako političku, tako i ekonomsku", rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, interes Srbije je i da se sačuva dobra budućenost RS.

Vučić je rekao da je saslušao viđenja i poglede Dodika i Mladena Bosića, da je razumeo šta oni misle o ekonomskoj i poltiičkoj sitauci u RS i izneo stavove Srbije.

"Uspeli smo da se saglasimo da je pitanje političke, ekonomske i socijane stabilnosti ključno pitanje za sve nas i da ćemo svim svojnim snagama takvu vrstu stabilnosti podurpirati", rkeao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić: Novcem tajkuna idu protiv mene, ali nemam strah od ničega

Izvor: Press, 09.Feb.2014

"Garantujem mir u ovoj zemlji", poručio je Vučić i podvukao da će narod na izborima odlučiti kakvu vlast u Srbiji hoće.. Vučić je na konferenciji za novinare nakon sastanka sa političkim predstavnicima Republike Srpske ukazao da je u Srbiji inflacja najniža u poslednjih 12 godina, da je kurs...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.