Vladika Grigorije: Oni koji gube da podnesu poraz dostojanstveno

Izvor: Press, 11.Maj.2012, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladika Grigorije: Oni koji gube da podnesu poraz dostojanstveno

U Mrkonjićima, rodnom mestu Svetog Vasilija, sutra će biti održana sveta liturgija kojoj će prisustvati Patrijarh Srpski gospodin Irinej i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, izjavio je danas u Trebinju Episkop zahumsko hercegovacki i primorski, vladika Grigorije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Patrijarih Irinej sutra u RS odlikuje Kusturicu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2012

TREBINjE - Patrijarh srpski Irinej odlikovaće sutra u Mrkonjićima, u Hercegovini, reditelja Emira Kusturicu Ordenom Svetog Save prvog stepena, najavio je danas episkop zahumsko hercegovački Grigorije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Poziv na mir

Izvor: Akter, 11.Maj.2012

Vladika zahumsko-hercegovački Grigorije pozvao je na strpljenje i mir i poručio da oni koji pobeđuju ne treba da trijumfuju, a oni koji gube da podnesu poraz dostojanstveno

Nastavak na Akter...

Patrijarh služio u Mrkonjićima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2012, 13:31

TREBINJE -..Na veliki praznik SPC, Svetog Vasilija ostroškog, srpski patrijarh Irinej danas je služio liturgiju u Mrkonjićima, rodnom mestu Svetog Vasilija ostroškog i tvrdoškog...Svetoj arhijerejskoj liturgiji, pored velikog broja vernika iz Hercegovine i Republike Srpske, prisustvovali su predsednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.