Izvor: Blic, 04.Avg.2020, 20:10

(UŽIVO) Vučić i Brnabić u Rači na obeležavanju 25 godina "Oluje", patrijarh Irinej: "Srpski narod je doživeo progon od onih sa kojima je DELIO DOBRO I ZLO" (VIDEO)

Dan sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji "Oluja" obeležava se večeras u Sremskoj Rači, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić, predsednice RS Željke Cvijanovic, srpskog člana predsedništva BiH Milorada Dodika i patrijarha SPC Irineja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Patrijarh Irinej: 'Oluju' obeležavamo kao tragediju, a braća Hrvati kao najveći trijumf

Izvor: Beta, 04.Avg.2020

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Irinej izjavio je večeras da jedina krivca proteranog i ubijenog srpskog stanovništva tokom gradjanskog rata u Hrvatskoj bila to što su etnički Srbi i pravoslavne vere."(Oluju) obeležavamo kao najveću tragediju, a naša braća Hrvati slave kao najveći trijumf...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.