Izvor: Danas, 06.Okt.2022, 15:09

Trivić je dostojna protivnica Dodiku, Vučić svuda hoće „Srpsku listu: Đorđević o tome zašto još nema čestitke iz Beograda pobedniku izbora u Republici Srpskoj

“Ponašanje Vučića u kom pomaže i vlast i opoziciju u zemljama u regionu nije ništa novo, sve to čini kako bi u oba moguća ishoda on mogao da bude na pobedničkoj strani. Primetićete da još uvek nije čestitao Dodiku pobedu, ali i da Mile ništa loše o Vučiću neće reći, jer ih i dalje vezuju zajednički poslovi i moraće da sarađuju i ubuduće”, kaže za Danas Mlađan Đorđević, nekadašnji sekretar Saveta za Srbe u regionu u vreme vlasti Borisa Tadića.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.