Sutra zajednička sednica vlada Srbije i Republike Srpske

Izvor: Press, 19.Sep.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra zajednička sednica vlada Srbije i Republike Srpske

Programom posete u 10.30 predviđen je sastanak premijera Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Republike Srpske Željke Cvijanović.

Zajednička sednica dve vlade počeće u 11.00 sati, potpisivanje sporazuma najavljeno je za 12.30, a u 12.40 izjave za medije premijera Vučića i premijerke Cvijanović, navodi se u saopštenju.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je početkom septembra sa predsednikom Republike Srpske Miloradom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Dodikom sa kojim je dogovoreno da se u bliskom periodu održi zajednička sednica dve vlade.



Vučić i Dodik razgovarali su tada pored ostalog o unapređenju privredne saradnje u skladu sa zakonom o specijalnim i paralelnim vezama između Republike Srbije i Republike Srpske, a posebno u oblasti poljoprivrede i građevinskog sektora.

Peta zajednička sednica vlada Srbije i Republike Srpske održana je sredinom decembra prošle godine u Banjaluci posle koje su tadašnji premijer Srbije Ivica Dačić i premijerka RS Željka Cvijanović potpisali Memorandum o razumevanju Srbije i Republike Srpske o poslovno-tehničkoj saradnji.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zajednička sednica vlada Srbije i Rep. Srpske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2014, 09:51

Zajednička sednica vlada Republike Srbije i Republike Srpske biće održana danas u Palati Srbije, najavila je Kancelarija za saradnju s medijima...Programom posete u 10.30 predviđen je sastanak premijera Srbije Aleksandra Vučića i premijera Republike Srpske Željke Cvijanović...Zajednička sednica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.