Srbija - bastion regionalne stabilnosti i mira

Izvor: Cafe.ba, 17.Okt.2015, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija - bastion regionalne stabilnosti i mira

- Odnosi između Republike Srpske i Srbije građeni su uzlaznom linijom, a danas su na najboljem nivou, zahvaljujući zajedničkim naporima, izjavio je predsjednik Srpske Milorad Dodik u Beogradu na svečanosti povodom obilježavanja sedam godina od osnivanja SNS-a.

"Republika Srpska podržava ono što radi Srbija i mi dijelimo stav da se ne može bezočno otimati >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Kosovo i Metohija", istakao je Dodik.

Dodik je rekao da je Republici Srpskoj od najveće koristi snažna i moćna Srbija, koja je bastion regionalne stabilnosti i mira.

On je dodao da je Srpska "zagledana" u Srbiju, da je uvijek na njenoj strani, kao i da je interes Srbije snažna i dobra Republika Srpska.

Dodik je na skupu u Sava "Centru" u Beogradu istakao da je dolazak SNS-a na srpsku političku scenu unio u politički život dimenziju svakodnevne borbe za dobro Srbije.

"To vidimo u nastojanju Aleksandra Vučića i onih koji vode Srbiju da državi podare najviše onoga što može da se da, a to je sva snaga, ljubav i pošten patriotski odnos prema zemlji", naveo je Dodik.

Dodik je istakao da je SNS dokazao da se bori za snažniju i bolju Srbiju i da žrtvovanje za vlastite političke ideje ima smisla ako su u funkciji jačanja države.

"Ne smete stati, kretanje mora da bude jako i snažno", poručio je Dodik.

Skupu u Centru "Sava" prisustvuju, između ostalih, lider SNS-a Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije Tomislav Nikolić, ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Ognjen Tadić, režiser Emir Kusturica.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Dodik na proslavi SNS-a: Onima koji žive u RS od najveće koristi moćna Srbija

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2015

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Republika Srpska zagledana u Srbiju i uvijek je na njenoj strani, kao i da je nacionalni interes Srbije snažna i dobra Republika Srpska..."Mi se trudimo da ne budemo problem Srbiji..Naši odnosi su danas na najboljem nivou zahvaljujući...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.