Simić: Poziv Dodika Srbima na Kosovu i Metohiji imao odjek

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2021, 17:51

Simić: Poziv Dodika Srbima na Kosovu i Metohiji imao odjek

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić ocenio je danas da je pobeda Srpske liste na lokalnim izborima na KiM u svih 10 opština sa srpskom većinom pobeda i srpskog naroda preko Drine i istakao da je poziv srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika Srbima na KiM imao odjek i da se to pokazalo kroz rezultate na izborima.

Simić je za RTRS rekao da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izbori i ostvareni rezultati Srpske liste pokazali odlučnost srpskog naroda da opstane, ostane i nastavi borbu na Kosovu i Metohiji.

"Apsolutno u toj borbi nismo sami, zajedno sa nama je celokupni srpski narod, a pre svega predsednik Srbije Aleksandar Vučić", poručio je Simić.

Naglasio je da takva politika vodi napred celokupni srpski narod i da samo slogom i jedinstvom mogu biti rešeni svi problemi.

Govoreći o izlaznosti na lokalnim izborima, rekao je da je ona bila neuporedivo veća u odnosu na albanske sredine, što je, kako je ocenio, dokaz velikog poverenja srpskog naroda prema politici koju vode Srpska lista i Vučić.

Simić je zahvalio na podršci iz Republike Srpske.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.