SVE SE TRESLO: Novak i Milorad Dodik pevaju poznati MEGAHIT na svadbi srpskog olimpijca! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 20:50

SVE SE TRESLO: Novak i Milorad Dodik pevaju poznati MEGAHIT na svadbi srpskog olimpijca! (VIDEO)

Veselo.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se posle poraza u finalu US opena odmara u Bosni i Hercegovini. Prvi reket planete danas je na Sokocu prisustvovao svadbi srpskog džudiste i olimpijca Nemanje Majdova, u društvu člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

Njih trojica su uglas zapevali pesmu "Romanija", koju izvodi Halid Bešlić, a Nole i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milorad Dodik su se "utrkivali" ko će biti glasniji u veselju.

Svadba srpskog džudiste, koji je rođen u Istočnom Sarajevu, održava se u Novom Salonu na Sokocu, a kao što se može primetiti na svadbi je prisutan veliki broj zvanica.

Naročito kada je posle "Romanije" krenula i pesma "Pukni Zoro".

Емоција. ❤️@majdovjudo1st@DjokerNole pic.twitter.com/p91Xnkooz9

— СНСД (@SNSDDodik) September 18, 2021

Vodeći teniser ATP-a je u petak stigao u Sarajevo, a danas se u popodnenim satima uputio se ka centru grada. Potom je boravio u Visokom gde je ponovo obišao Bosansku piramidu sunca u društvu dece Stefana i Tare.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.